Gisteren had ik mijn voorlopig laatste ozon-behandeling. Ik heb nu 13 sessies gehad in 5 weken tijd. Als extra boost heb ik een basic me2.vie en een me2.vie met extra detox behandeling gedaan.

 

Helaas is het ontzettend lastig te zien hoe mijn lichaam reageert op de behandeling, omdat ik behoorlijke bijwerkingen heb van de epilepsie medicatie waar ik onlangs mee begonnen ben. Zo ontzettend frustrerend!

Een paar weken voor mijn eerste ozon kreeg, na 10 jaar aanvalsvrij en 1,5 jaar medicatievrij te zijn geweest, een flinke epileptische aanval. Ontzettend geschrokken, boos en verdrietig ging ik naar de neuroloog. 6 maanden mag ik geen auto rijden, en meteen aan de medicatie. Ik begon met dezelfde medicatie als voorheen, in een lage dosering. Ik merkte al meteen dat ik wat last van mijn knieën had, maar niet extreem dus ik heb er weinig aandacht aan besteed.

Ondertussen begon ik ook met de ozon, en had ik mijn eerste me2.vie sessie. En 2 dagen na deze sessie, op een zonnige zaterdag, had ik mijn eerste pijnvrije dag! In 3,5 jaar! Zo bizar, bijzonder en heerlijk!

Naarmate de medicijnen verder opgehoogd werden, kreeg ik meer bijwerkingen. Ik melde mijn klachten bij de assistente, het zou overlegd worden met de neuroloog. Ik zag het niet zitten 6 dagen af te wachten en pijn te lijden dus ik stopte de medicatie. Helaas kreeg ik de dag na het stoppen een kleine aanval, tja!…

Na overleg ging ik over op andere medicatie, deze zou minder bijwerkingen geven…..

Woensdagavond begon ik met de nieuwe medicatie, en donderdag middag was ik op slag zwaar depressief. Ik zag het niet meer zitten, huilde om niets en voelde me zwaar ellendig. Mijn energie is foetsie. Mijn spieren doen pijn, ze voelen zo enorm moe, en werken niet mee. Ik kan met de dag minder en breng het grootste deel van de dag op de bank door, liggend. Enorm veel stappen terug dus!

Ondanks de enorme bijwerkingen voel ik toch dat de behandelingen iets gedaan hebben. Dat mijn lichaam al sterker is. Alleen kan het er niet uitkomen nu. Ik hoop dus echt dat de bijwerkingen wegtrekken, of dat ik kan over gaan op een alternatief (cbd olie?)

Vandaag, een dag na de me2.vie heb ik minder pijn, zijn mijn spieren sterker en voel ik energie door mijn lichaam lopen. Wat een ontzettend krachtige behandeling is dat zeg! Ik kan weer even adem halen, en hoop dat het moment dat de klachten de overhand weer nemen nog even uitgesteld wordt.

Voor nu even een pauze, even kijken wat mijn lichaam gaat doen. Hopelijk gaan we ergens een geldpotje vinden om elke maand een me2.vie en ozon-combi te doen, omdat ik echt geloof dat dit me verder kan helpen!