Gezondheid

Me2.vie behandeling #1

Ik heb vanmorgen mijn eerste me2.vie behandeling gehad.Het is vrij nieuw, dus weinig over te vinden. Maar ik was erg nieuwsgierig en mijn arts super enthousiast dus wilde het graag proberen.

Het werkt dus d.m.v stroom (3.600-40.000 hertz) die door het lichaam gaat in verschillende frequenties en intensiteit.

Dit proces opent de cellen en geeft het lichaam de mogelijkheid slecht functionerende mitochondriën af te stoten en de gezonde mitochondriën hebben dan de ruimte om zich te delen. Tijdens de me2.vie behandeling wordt er een infuus gegeven met o.a glutathion, en nog een heleboel dingen die ik niet onthouden heb maar waar ik maandag op terug kan komen 😅

En zo ontgift en hersteld je lichaam zich zodat ze zelf in staat is bacteriën/virussen etc op te ruimen.

Deze behandeling combineert lahodny ( en mijn arts dus ook) met high dose ozon zodat je het meeste effect uit je behandeling te halen.

Dus na deze behandeling kreeg ik een 10pass (dat is volgens lahodny de max na de me2.vie)

Aantal uur na de behandeling ben ik (bovenop de normale klachten) iets meer moe, wat hoofdpijn en wat extra spierpijn. Als het goed is ga ik me na een dag of 2 meer energiek voelen!

Eén reactie

  • Mirthe van montfort

    hoi hoi, ik ben aan het overwegen om dit ook te doen. Echter wilde ik graag weten hoe het vervolg is en of je op de lange termijn ook resultaat hebt? zou je me een reactie willen sturen via Facebook of via mijn mail. groetjes Mirthe van Montfort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *