Ik heb vanmorgen mijn eerste me2.vie behandeling gehad.Het is vrij nieuw, dus weinig over te vinden. Maar ik was erg nieuwsgierig en mijn arts super enthousiast dus wilde het graag proberen.

Het werkt dus d.m.v stroom (3.600-40.000 hertz) die door het lichaam gaat in verschillende frequenties en intensiteit.

Dit proces opent de cellen en geeft het lichaam de mogelijkheid slecht functionerende mitochondriĆ«n af te stoten en de gezonde mitochondriĆ«n hebben dan de ruimte om zich te delen. Tijdens de me2.vie behandeling wordt er een infuus gegeven met o.a glutathion, en nog een heleboel dingen die ik niet onthouden heb maar waar ik maandag op terug kan komen šŸ˜…

En zo ontgift en hersteld je lichaam zich zodat ze zelf in staat is bacteriƫn/virussen etc op te ruimen.

Deze behandeling combineert lahodny ( en mijn arts dus ook) met high dose ozon zodat je het meeste effect uit je behandeling te halen.

Dus na deze behandeling kreeg ik een 10pass (dat is volgens lahodny de max na de me2.vie)

Aantal uur na de behandeling ben ik (bovenop de normale klachten) iets meer moe, wat hoofdpijn en wat extra spierpijn. Als het goed is ga ik me na een dag of 2 meer energiek voelen!