Ooit was het leven totaal anders. Het was niet onbezorgd, maar alles was een stuk vanzelfsprekender.

Ik was actief, vrolijk, creatief, en zette me graag in voor anderen. Ik had dromen en plannen, een toekomstbeeld vol hoop. De doelen die ik toen had, lijken nu onbereikbaar en ontzettend groot.

Ik heb de ziekte van Lyme, dat kleine teken beestje pakte zo veel van mij af. Lopen, zitten, denken, praten, zien, doen en voelen, de meest vanzelfsprekende dingen zijn een opgave of gewoon onmogelijk.

Als moeder van twee jonge kinderen, vrouw van een lieve man, en dochter van twee fantastische ouders, vecht ik hard voor een fijn leven. Ik wil weer kunnen zorgen, genieten, lachen en vooral meedoen.

Soms heb ik even mogen genieten van verbetering, maar is tot nu toe is geen behandeling blijvend effectief gebleken, en zijn die opties die nog open staan niet goedkoop. Maar opgeven is niet mijn ding, ik wil het graag nog één poging geven..

Behalve behandeling zijn er ook aanpassingen nodig, een keuken waar ik zittend heerlijke maaltijden kan koken, drempels en oprij-platen, en off-road banden voor de rolstoel zodat ik zelfs de bossen in kan. Op genezing hoop ik niet meer, maar een leefbaar leven is mijn wens.

Omdat samen beter dan alleen is, bundelen vrienden en familie hun krachten en zetten zich tijdens Lopen voor Lyme in om een behandeling en aanpassingen te kunnen bekostigen. Met sponsors, acties, en verkoop van leuke items hopen zij een mooi bedrag op te halen voor Team Karlijn

Op december opent stichting Lopen voor Lyme de inschrijvingen, en kunnen er donaties gedaan worden. Meer info zal volgen!

Wil je meer weten over het event Lopen voor Lyme? Ga dan naar https://www.lopenvoorlyme.nl/ of direct naar onze teampagina https://www.lopenvoorlyme.nl/team/team-karlijn/