Gezondheid

Lopen voor Lyme #2

4134. 4134! wauw.

4134 euro’s werden voor mij opgehaald. 212 donaties kwamen er binnen, 169 mensen doneerden en 5 acties werden gehouden.

Ik ben zo ontzettend dankbaar. Voor alle donaties, ik kan niet eens in woorden uitdrukken wat deze voor mij betekenen. Het geeft me hoop, kracht, en nog zoveel meer dan dat.

Ik ben mijn lopers ontzettend dankbaar. Als chronisch zieke wordt je kring steeds kleiner, en heb je het idee dat je overal een beetje aan de zijlijn staat. Dat je je steentje niet kan bijdragen en niet altijd kunt geven wat een ander verdiend. En toch, zonder aarzelen, begonnen mijn 10 lopers aan dit avontuur. Kanjers!

Ik ben dankbaar voor alle berichten die gedeeld zijn en de flyers die opgehangen zijn. In een land waar Lyme zoveel voorkomt, maar toch zo vaak ontkent wordt is awareness zo ontzettend belangrijk! Politiek en artsen moeten hun ogen openen, en dit enorme probleem gaan zien.

Lopen voor Lyme 2018 was een prachtig avontuur. Het was doodeng, ver out of my comfortzone. Het was soms ook erg confronterend, zelfs terug denken aan waarom het confronterend was is nog pijnlijk. Het was bovenal bijzonder, en krachtig. Het was bijzonder om te zien dat mij een behandeling en een beter leven gegund werd. Het was krachtig, omdat ik blijf geloven in karma. En karma geeft mij deze kans, een kans op een beter leven. Ik heb nog zoveel goeds te doen..

Bedankt iedereen die op welke manier dan ook een steentje bijgedragen heeft!

30707035_2122013614740224_2089325060508319489_n

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *