Gezondheid

Intake OHT (ozon)

Afgelopen donderdag had ik een intake voor OHT, ozon hoogdosis therapie.

Deze therapie is ontwikkeld door dr.Lahodny, een Oostenrijkse arts. De therapie kan op verschillende manieren uitgevoerd worden, de ozon kan toegevoegd worden aan het bloed of ingebracht worden door middel van klysma’s. Ik ga voor de toevoeging aan het bloed.

Ozon zou onder andere zuiverend en vernieuwend zijn. Het dood bacteriën en virussen en zorgt dat het immuunsysteem beter gaat werken. Het bevordert de doorbloeding.

Tijdens de OHT wordt er bloed afgenomen, hier wordt ozon aan toegevoegd, en het verreikte bloed komt weer terug in het lichaam. Dit proces is 1 pass, 1 toevoeging met ozon. Lahodny’s methode gaat uit van 10 passes, dus 10 keer achtereen wordt ozon aan het bloed toegevoegd. De behandeling duurt 1 tot 2 uur, en nadien kun je je ziek, zieker of het ziekst voelen. Of juist kiplekker! 😉

Dus! Geen patiënt is hetzelfde, en zijn er verschillende frequenties waarin je de therapie kunt volgen. Ik wil proberen om snel naar de 10 pass op te bouwen, en de therapie vlot te doorlopen.

De planning is dat ik de eerste week 3 keer behandeld wordt. 3 pass, 7 pass en 10 pass. Daarna kijken we hoevaak haalbaar is, met als streven elke week 2 keer 10 pass, en uiteindelijk naar hogere passes toe werken.

Het is even een flinke onderneming, vervoer naar de kliniek (uur rijden) en opvang voor de kinderen moet geregeld worden. Maar hopelijk begin ik half juni met de therapie!

Ik ben ontzettend benieuwd wat het me op gaat leveren. En of ik niet teveel hooi op mijn vork neem door full in te gaan.. ik hou gewoon niet van half werk 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *