Gezondheid

Een maand na de ozon..

Een ruime maand geleden had ik de (voorlopig) laatste ozon-sessie, een 10 pass met een me2.vie behandeling vooraf.

De afgelopen maand was hectisch. De eerste weken had ik enorm veel last van de bijwerkingen van de epilepsie medicatie, de eerste gaf enorme gewrichtspijn, de tweede gooide me in een enorm beangstigende en alles overheersende depressie, en 3 weken later kreeg ik een ander middel wat gelukkig wat rust bracht. De enige bijwerkingen is dat ik veel hoofdpijn heb, maar alles beter dan wat het was.

Toen de bijwerkingen wat rustiger werden, merkte ik dat mijn pols in rust hoger was dan voorheen. Bij het meten van mijn bloeddruk bleek deze ook een stuk hoger. Bij de huisarts was deze veel te hoog, en tijdens een 24 uurs meting bleek dat mijn bloeddruk echt enorm hoog was (met pieken van 234/148!). Ik ben meteen op medicatie gezet, en ik heb een afspraak bij de internist om te kijken waar dit vandaan komt.

Ondertussen… kreeg ik op vakantie een gasfles op mijn voet waardoor deze flink gekneusd was/is. Gingen we een weekendje weg waarbij bleek dat mijn grenzen echt veel lager liggen dan ik dacht en ik mijn rug enorm overbelast heb wat resulteerde in een blokkade in de SI gewrichten, en overbelaste ik mijn knie door te willen fietsen op een normale fiets.

Mijn focus ligt nu dus op van alles, behalve op Lyme. Lichamelijk is het dus erg lastig om precies zeggen wat de ozon me opgeleverd heeft.

Ik merk wel dat ik meer energie heb, meer uithoudingsvermogen. Ik heb meer orde in mijn hoofd, meer ruimte. Ik zie het leven zitten, en mijn gedachten zijn helderder. De pijn in mijn spieren is minder aanwezig, en ik slaap een stuk beter. Mijn leven is dus ondanks alles, toch een stukje fijner geworden!

Mijn focus ga ik leggen op het sterker maken van mijn lichaam. Door voeding, door mijn bloeddruk netjes te krijgen, door het langzaam opbouwen van beweging en spierkracht.

Hopelijk kan ik in de toekomst nog een aantal me2.vie/ozon sessies doen, omdat ik toch echt het gevoel heb dat dit een hele krachtige behandeling is die bijdraagt in mijn herstel.

Ik ben iedereen ontzettend dankbaar dat ik dit traject heb kunnen doen, het heeft me niet beter gemaakt, maar het heeft me wel een duw in de goede richting gegeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *