Gezondheid

Een epileptische aanval…

Vrijdagavond was een rare avond. Een nare avond zelfs.

In paniek werd ik wakker, wat een vreselijk gevoel had ik. Mijn man zat over me heen gebogen, en praatte geruststellend maar toch ook geschrokken tegen me.

Ik wist niet welke dag het was, wat er gebeurd was, en zelfs niet hoe onze kinderen heetten.

Rut vertelde me dat ik een grote epileptische aanval had gehad. Ik was al wel bekend met epilepsie, maar was al 8 jaar aanvalsvrij en meer dan een jaar van de medicatie af. De neuroloog sloot eind vorig jaar mijn dossier, we dachten niet dat het nog aanwezig was.

Wel dus.

De dagen na de aanval waren grauw. Ik had spierpijn, een kapotte tong, en was bang om weer te gaan slapen. Op de huisartsenpost werd navraag gedaan wat betreft mijn rijbewijs, en daar kwam de extra domper. 6 maanden mag ik geen auto rijden..

Meteen is mijn medicatie weer opgestart, dat waar ik zo blij was vanaf te zijn.

Ik heb geen idee wat de aanval getriggerd heeft, en ik heb geen idee wat ik kan verwachten. Blijft het hierbij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *