Gezondheid

Behandel-update – 1 maand bezig.

It’s been a while.. sorry! Het was hier een beetje hectisch, daarover later meer. Eerst! Een update over de behandeling..

Ik ben nu ruim een maand bezig met de behandeling van Lyme & Co. Het valt me best mee! Ik ben wat vaker misselijk, veel hoofdpijn na de laatste ophoging, en ik ben wat snel moe. Maar niks wat ik niet handelen kan!

Ik heb het idee dat de behandeling wel iets doet, ik heb met vlagen mentaal enorme energie, en ook lichamelijk kan ik dingen net wat langer volhouden. Het meest opvallende is dat er iets veranderd lijkt te zijn in mijn verstoorde menstruatie cyclus, van geen eisprong en ellenlange cyclussen tot wel 120 dagen, naar een cyclus van 26 dagen met een eisprong. Voor het eerst, ever, een natuurlijk, gezonde cyclus!

Komende week heb ik een stopwerk, even kijken wat dat doet. Dan volgende week overleg over hoe we verder gaan.

Vanochtend startte ik wat supplementen om mijn ijzertekort, lage vit.d/b12/foliumzuur waarder wat op te krikken. Hopelijk geeft dat ook wat verbetering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *